تحقیق در مورد بهداشت ايمني

تحقیق در مورد بهداشت ايمني
ايمني, بهداشت, بهداشت ايمني, تحقیق, تحقیق در مورد بهداشت ايمني, دانلود تحقیق در مورد بهداشت ايمني, مورد

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد بهداشت ايمني
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 18 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏بهداشت ايمني‏خطرات ميكروبيولژي در مواد غذايي ‏بيماري هايي با منشاء غذايي (غذازاد) ناشي از ميكروارگانيسم ها يك مشكل بهداشت عمومي بزرگ و در حال رشد مي باشد، اكثر كشورهايي كه سيستم ثبت و گزارش بيماري هاي غذازاد را دارند افزايش مشخص و بارزي در ميزان وقوع اين بيماري ها بوسيله ميكروارگانيسم ها در مواد غذايي را مستند سازي و گزارش كرده اند . اين عوامل بيماريزا شامل سال‏م‏ونلا ، كامپيلو باكترژئوژني و اشرشياكلي و انگل هايي مثل كريپتو سپوريديم ، و ترم‏ا‏تودها مي باشند .بيماري هاي غذازاد عمومي شده اند چرا كه در آمريكاهر سال حدود 5/6 الي 33 ميليون دلار در انگليس در سال 1996 ، پنج مورد همه گيري با هزينه 700-300 ميليون پوند در كشور هاي در حال توسعه 8/1 ميليون كودك به علت اسهال ناشي از عوامل ميكروبي تلف شده اند و يا در استراليا روزانه11500 مورد بيماري مسموميت غذايي گزارش و ثبت شده اند . افزايش ميزان بروز بيماري هاي غذا زاد ناشي از خطرات عوامل ميكروبي در اين دنياي درحال تحول سريع، پيچيدگي عوامل بيماريزا را نشان مي دهد . اگر چه اكثر اين عفونت ها باعث ايجاد بيماري ملايم يا عفونت هاي شديد حاد و عواقب جدي مانند مرگ مي شوند . اهميت بهداشت عمومي بيماري هاي غذازاد بدليل شناسايي عوامل بيماريزاي جديد در اين زمينه و نيز راههاي انتقال جديد باعث به چالش كشيدن اقتصاد و بهداشت عمومي در زمينه توليد مواد غذايي تنهاست . منابع تامين مواد غذايي در دنياي تجارت بين المللي ، حمل و نقل سريع مواد فساد پذير و حق انتخاب مشتري براي انواع منابع جديد و بهينه منجر به در معرض انواع مولد بيماريهاي غذازاد مختلف از منابع و كشورهاي مختلف شده است . افزايش مصرف غذاهاي رستوراني موجب ايجاد اپيدميولژي هاي جديد بيماري هاي غذا زاد ميشود . تغييرات در نحوه كشت مواد غذايي (كشت مكانيزه) و استفاده از مواد شيميايي علم ژنتيك سيستم هاي بسيار گسترده پخش و توزيع مواد غذاي در سراسر دنيا و افزايش مصرف گوشت . مرغ در كشور هاي در حال توسعه همگي منجر به افزايش ميزان وقوع بيماري هاي غذازاد شده است . تغييرات نحوه غذا خوردن مردم مانند استفاده از غذاهاي نيمه آماده و افزايش زمان بين فرآوري و مصرف مواد غذايي و افزايش مصرف غذا ها در خارج از خانه همگي در افزايش ميزان مسموميت هايي به دليل ارگانيسم هاي ميكروبي مؤثر بوده است .
 

  • تحقیق در مورد اطلاعاتی در مورد سازه های ماکارونی 17 ص Copy

    تحقیق در مورد اطلاعاتی در مورد سازه های ماکارونی 17 ص Copy 17, Copy, اطلاعاتی, اطلاعاتی در مورد سازه های ماکارونی 17 ص Copy, تحقیق, تحقیق در مورد اطلاعاتی در مورد سازه های ماکارونی 17 ص Copy, دانلود تحقیق در…

  • مبانی نظری وپسیشینه تحقیق عقب ماندگي ذهني و سازگاري اجتماعي

    مبانی نظری وپسیشینه تحقیق عقب ماندگي ذهني و سازگاري اجتماعي اجتماعي, تحقیق, دانلود مبانی نظری وپسیشینه تحقیق عقب ماندگي ذهني و سازگاري اجتماعي, ذهني, سازگاري, عقب, ماندگي, مبانی, مبانی نظری وپسیشینه تحقیق عقب ماندگي ذهني و سازگاري اجتماعي, نظری, و,…

  • تحقیق در مورد سیری در آثار سعدی

    تحقیق در مورد سیری در آثار سعدی آثار, تحقیق, تحقیق در مورد سیری در آثار سعدی, دانلود تحقیق در مورد سیری در آثار سعدی, در, سعدی, سیری, سیری در آثار سعدی, مورد رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد سیری…

  • تحقیق در مورد مساله هاي جالب رباضي 12 ص

    تحقیق در مورد مساله هاي جالب رباضي 12 ص 12, تحقیق, تحقیق در مورد مساله هاي جالب رباضي 12 ص, جالب, دانلود تحقیق در مورد مساله هاي جالب رباضي 12 ص, رباضي, ص, مساله, مساله هاي جالب رباضي 12 ص,…

  • پاورپوینت در مورد جوندگان و راههای کنترل آنها

    پاورپوینت در مورد جوندگان و راههای کنترل آنها آنها, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد جوندگان و راههای کنترل آنها, جوندگان, جوندگان و راههای کنترل آنها, دانلود پاورپوینت در مورد جوندگان و راههای کنترل آنها, راههای, کنترل, مورد, و رفتن به سایت…